hány óra?

ez van ma

november 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

most böffent

  • emole: Bizony, bizony. Lassan visszatér az élet. Tudod, hogy van ez: az ember kreativ... (2012.02.03. 22:37) párizs
  • : hoppá! 2,5 év után moleblog! (2012.02.03. 21:45) párizs
  • emole: Azóta annyi változás állt be, hogy ilyen lett a cucc: m.blog.hu/mo/molehill/i... (2009.12.17. 13:32) jam
  • immortalis: Ugyanilyen motyóm van, csak még van alátolva egy 410-es láda... :) Vesekőzúzás... (2009.12.17. 12:54) jam
  • TrollH: Maci száraz (2009.09.19. 17:57) jaj jaj
  • Utolsó 20

moleblog

„a kellően fejlett technológia nem különböztethető meg a varázslattól" [Arthur C. Clarke]

rádió

Classic fm

stat

CamelPark SEO tools - Google PageRank
 
ennyien néztek meg:
webstat

feedelj rám

code

spenótos csirke

2009.05.25. 12:57 | emole | Szólj hozzá!

Címkék: gasztro

Csináljunk a spenótból valami mást, mint főzeléket! Ebben szerencsére atyám is partner volt, úgyhogy a menü spenóttal töltött csirkemell.

filézve, a leendő töltelékkel

A csirkemell kifiléződik, a csontokból leves fő. Nyamm-nyamm. A filézett darabokat fűszerezzük, kiklopfoljuk, majd beletekerjük az enyhén megsózott spenótleveleket, és hústűvel összefogjuk.

összetűzés

Ezután vékony szalonnaszeletekbe burkoljuk, majd...

bundában

...tűzálló tálba vagy tepsibe szépen egymás mellé fektetjük őket.

szolira várva

Közepesen forró sütőben 40 perc alatt megsül, a végén egy kicsit meg lehet grillezni, hogy a szalonna finom ropogós legyen.

Párolt rizzsel és őszibarackbefőttel mennyei ebéd.

A bejegyzés trackback címe:

https://molehill.blog.hu/api/trackback/id/tr631143609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása