hány óra?

ez van ma

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

most böffent

  • emole: Bizony, bizony. Lassan visszatér az élet. Tudod, hogy van ez: az ember kreativ... (2012.02.03. 22:37) párizs
  • : hoppá! 2,5 év után moleblog! (2012.02.03. 21:45) párizs
  • emole: Azóta annyi változás állt be, hogy ilyen lett a cucc: m.blog.hu/mo/molehill/i... (2009.12.17. 13:32) jam
  • immortalis: Ugyanilyen motyóm van, csak még van alátolva egy 410-es láda... :) Vesekőzúzás... (2009.12.17. 12:54) jam
  • TrollH: Maci száraz (2009.09.19. 17:57) jaj jaj
  • Utolsó 20

moleblog

„a kellően fejlett technológia nem különböztethető meg a varázslattól" [Arthur C. Clarke]

rádió

Classic fm

stat

CamelPark SEO tools - Google PageRank
 
ennyien néztek meg:
webstat

feedelj rám

code

personal advertising

2009.02.25. 19:46 | emole | Szólj hozzá!

Címkék: reklám gasztro vakond

Ide most mindenféle került. Előszöris a minap szembenéztem magammal a metrón. Illetve nem is magammal, de valaki engem hirdet a plakátján. Aztán kiderült, hogy a Katonában megy egy darab...

"Az amerikai kisvárosba új szemészprofesszor érkezik, s a benzinkutas elmebeteg-gyújtogatóval való első találkozás megnyitja a groteszk, némileg szürreális és abszurd, a tüzet és a halált részben középpontba helyező kis történetek sorozatát. ... Vinnai András Vakondját ebben a változatában még nem láthatták a nézők, bár a tavalyi POSZT-on egy hasonló előadással már lehetett találkozni. A szimbólumokkal erősen átszőtt művet észrevehető gonddal rendezte meg Gothár Péter."
forrás: http://www.szinhaz.hu/index.php?id=735&cid=37202

A végén még megnézem... :)

it isn't me exactly

A másik, amit csak úgy meg akartam mutatni, hogy hogyan is lesz egy pár virsliből fejedelmi vacsora. Avagy vegyünk egy pár virslit. Meg egy kis camabert-t hozzá. Azután találjuk meg a hűtőben elrejtett paprikás szalámit és füstölt trappistát is. Meg bányásszuk elő a tegnapelőtt bent felejtett paradicsomokat is. Már csak egy kis dijoni mustár és ketchup, valamint nyárról maradt svéd import gurkmix (édeskés uborkapép) szükséges, és zabaaaaa!

hideg(?)tál

A bejegyzés trackback címe:

https://molehill.blog.hu/api/trackback/id/tr60981698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása